RUIM 25 JAAR SPECIALIST IN PALLETS

We hebben de knowhow, snelheid en daadkracht als echt familiebedrijf

slider image

OVER ONS - 33 JAAR PASSIE

Meer dan een kwart eeuw geleden is ons bedrijf opgericht door Ben en Marianne van de Wijgert. Begonnen op de Dongenseweg met auto en aanhanger, zijn zij de grondleggers van het huidige prachtige bedrijf gevestigd aan de Minosstraat 38 in Tilburg. Een echt familiebedrijf met nog steeds de passie en klantvriendelijkheid zoals Ben en Marianne hiermee begonnen zijn. 

Heden ten dagen is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met als specialiteiten de levering van kleine partijen pallets aangepast aan de wensen van de klanten en de recycling en hergebruik van hout voor een goed en schoon milieu.

 

ONS TEAM

Ons kantoor wordt bemand door een team van ervaren mensen die bekend zijn met de branche. Voor onze mensen is een half woord voldoende.  Persoonlijke aandacht en vakbekwaamheid staan voor ons hoog in het vaandel.

Ouderwets met u meedenken naar een passende oplossing is onze dagelijkse doelstelling. Het kantoor staat rechtstreeks in contact met de werkvloer. Snel schakelen en een goede communicatie is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Aarzelt u dan ook nooit om contact met ons op te nemen, wij lossen het op.

MAATSCHAPPELIJK

partners

U18 Nationaal Vrouwenteam

van de Wijgert Brandbeveiliging is een leverancier van brandbeveiliging gevestigd in Tilburg. Wij bieden totaal (one-stop-shop) oplossingen op het gebied van brandveiligheid en verzorgen naast de installatie van uw brandbeveiliging de volledige projectbegeleiding inclusief de administratieve afwikkeling met brandweer of gemeente.


partners

Truck tour Tilburg

http://www.trucktourtilburg.nl/


partners

AED Tilburg

Onlangs zijn er twee AED's weggehaald bij de Bachflat en Hoffmanflat. Hiermee komt het aantal al op zes in de week. Dit betekent dat er weer een groot gedeelte van de wijk niet hartveilig is. De AED's waren gesponsord en er zijn geen middelen om deze te vervangen. Daarnaast kan AED Tilburg zich bijna niet wapenen tegen dit soort geweld. Van de Wijgert heeft AED Tilburg drie nieuwe AED's geschonken. Lees hier meer over in onderstaand artikel. 

http://www.aedtilburg.nl/actueel/aed-s-gestolen.htm