Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u daar tevreden mee bent.

Jarig zijn in Coronatijd, dat is voor niemand leuk. Maar als je echt van je verjaardag vieren houdt, zoals Jolanda, dan valt het extra zwaar wanneer alles in het water valt door dat stomme virus. Geen uitje naar het buitenland met je partner, geen groot feest in een gezellige omgeving met familie en vrienden. Zelfs niet uit eten kunnen gaan met je gezin, iets waar jullie altijd zo van genieten.

En dan is het ook nog een bijzondere verjaardag die dit jaar gevierd mag worden. Jolanda ziet Sarah, wordt 50 jaar. Paniek, paniek, Jolanda is half antiek! Niks paniek, ook 50 is maar een getal en wat een mijlpaal in het leven is het. Corona of niet, jarig is ze wel en wij zullen als collega’s proberen er toch een feestelijke dag van te maken voor haar. Dat verdient ze gewoon! Hopelijk kunnen we dat zwarte randje overschaduwen met zonnestralen, letterlijk en figuurlijk. 

Lieve Jolanda, maak het beste van jouw speciale dag en weet dat we allemaal aan jou denken. Ook daarboven zullen ze glimmen van trots en volgend jaar mag je het gewoon nog eens vieren!

Gefeliciteerd Sarah.