Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u daar tevreden mee bent.

Hoe maak je de weg tussen klant en leverancier zo klein mogelijk. Ik denk op een persoonlijke manier. Met deze blog willen wij een kijkje geven in ons bedrijf. Wie zijn de mensen die er werken en welke interesses hebben zijn. Maar vooral waarom vinden zij het juist zo leuk om bij ons te werken met de producten en activiteiten die bij van de Wijgert horen. Ik kan als directeur hele mooie verhalen schrijven en een positieve kijk geven aan ons bedrijf. Maar de eerlijkheid van de mensen om ons heen en dan vooral onze medewerkers die er elke dag weer voor zorgen dat ons bedrijf weer alles kan waarmaken daar draait het om . Zij zijn de mensen die oprecht en eerlijk aangeven wie is van de Wijgert.

Ook willen wij wat meer vertellen over de producten die wij verkopen en de vele mooie en bijzondere afvalstromen die wij verwerken. Om zo het milieu toch elke dag een klein beetje mooier te maken door een goede verwerking van elke afvalstroom afzonderlijk.

Vaak horen we een pallet een noodzakelijk kwaad onder mijn product , graag willen wij transparant maken waarom die pallet zo belangrijk is en veel kan betekenen als de juiste pallet onder het juiste product word geplaatst. Dit levert vaak goed transport op en minder kosten. Zo proberen we elke keer u als klant of gewoon u als bezoeker van onze site iets meer te vertellen over onze bijzonder wereld van pallets , kisten en recycling.

Mocht u vragen hebben laat het ons weten.

Een fijne dag toegewenst

Jolanda van de Wijgert

onze medewerkers die er elke dag weer voor zorgen dat ons bedrijf weer alles kan waarmaken daar draait het om.