Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u daar tevreden mee bent.

Naast alle negatieve ervaringen en momenten die veel mensen nu ervaren. Brengt deze tijd ook mooie dingen met zich mee. En wij hopen als Team van de Wijgert dat we daar op onze eigen locatie een steentje aan kunnen bijdrage. Samen met mijn collega’s kijken we naar de mogelijkheden en diensten voor u als klant en op welke manier wij u hier het beste mee kunnen helpen. Alleen samen komen we tot een fijne, enthousiaste en lange samenwerking. Dat is uiteindelijk wat we allemaal willen. Maar vooral een tevreden klant die het product krijgt waar hij/zij het beste mee kan werken.

En om het beste product voor u bedrijf op een veilige manier bij u te krijgen hebben we sinds 2 weken een nieuwe vrachtwagen. Hopelijk komt u hem vaak tegen op weg naar weer een tevreden klant. Wij zijn ongelooflijk trots op dit nieuwe voertuig in ons wagenpark. Ook in deze vakantieperiode zijn wij alle dagen geopend en staan mijn collega’s voor u klaar. Schroom niet en bel, mail of kom langs. De deur staat altijd open. Wie weet wat wij voor u kunnen betekenen voor zowel pallets, maar ook het verwerken van u afvalstromen.

Ik wens u een fijne vakantieperiode met veel zon en gezondheid.

Jolanda vd Wijgert