Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring bieden. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u daar tevreden mee bent.

Graag willen wij de tussenstand met u delen

€ 453, 65

Dank je wel alvast !!

Graag willen wij onderstaande onder u aandacht brengen.

WIJ DOEN MEE!!!!!

In de week van 20 t/m 27 september doen wij mee met de Villa Pardoes Week! Tijdens deze week bundelen wij onze krachten met die van andere zakelijke ambassadeurs en zorgen we er door middel van ludieke acties voor dat villa Pardoes onder de aandacht komt en er een mooi bedrag wordt opgehaald. Op deze manier doen wij een donatie om zoveel mogelijk gezinnen van een onbezorgde vakantie te laten genieten bij Villa Pardoes.

In deze week gaan wij als zakelijk ambassadeur van Villa Pardoes van elke pallet die wij verkopen  € 0,05 doneren

Wij dragen Villa Pardoes een warm hart toe en met deze actie dragen wij bij aan een onvergetelijke vakantieweek voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind.

Doe jij ook mee: kijk nu op https://www.villapardoes.nl/help-mee/villapardoesweek/   voor meer informatie.!

Dit kunnen wij niet alleen maar samen kunnen we veel bereiken. Wij starten deze week met onze actie: donatie per pallet.   Maar elke donatie telt . Dit kan makkelijk via de tikkie link die rechtstreeks wordt gestort aan villa pardoes zou u een donatie willen overwegen.

https://tikkie.me/pay/VPTikkie/iGHFWTbVvHAaLtXg3J4T3a  ( tikkie is geldig tot en met vrijdag 27-9-2019)

Dank je wel

Jolanda van de Wijgert

Directeur Van de Wijgert Pallethandel en Recycling